Energetika

Hírek

 

Megjelent a vállalkozások energiahatékonyságát javító pályázat!

 

solar-power-71705_1280Vissza nem térítendő- és visszatérítendő támogatás kombinációja segítségével csökkentheti vállalkozása energiaköltségeit. Egy új Európai Uniós pályázat lehetőséget nyújt vállalkozása telephelyének energetikai célú hőszigetelésére, nyílászáróinak cseréjére, továbbá megújuló energia hasznosítására.

A pályázati forrás és kamattámogatott hitel kombinációja nyújtja a felújítási munkálatokhoz szükséges forrás 90%-át. Önnek csupán a fennmaradó 10%-ot kell biztosítania az energetikai beruházás megvalósításához. A kamattámogatott hitel csupán évi 2%-os díja, valamint az akár 12 éves futamidő lehetővé teszik a kölcsön megtakarításokból történő finanszírozását.

A pályázatra azok jogosultak, akiknek legalább egy lezárt üzleti évük van és az előző évi árbevételük meghaladja a tervezett projektösszköltséget.

Vállalkozásunk a projekt teljes körű koordinálását vállalja a legmegfelelőbb beruházási elemek megválasztásától egészen a projekt záró kifizetési kérelmének elfogadásáig.

Nem kell vesződnie a pályázathoz szükséges energetikai szakértő és műszaki tervező felkutatásával és megbízásával, amennyiben igényt tart rá úgy segítséget nyújtunk a legmegfelelőbb kivitelező vállalkozás kiválasztásában is. A projekt megvalósítása során biztosítjuk a pályázat által megkövetelt műszaki ellenőrt és elkészítjük a támogatások lehívásához elengedhetetlen kifizetési kérelmeket.

Amennyiben a pályázat adta lehetőség felhívta a figyelmét, kérjük, vegye fel a kapcsolatot [Munkatársainkkal].

A pályázattal kapcsolatos további információkat erre a linkre kattintva olvashat.