Energetika

A fenntartható belváros

Az IMIMAG1058RO-DDKK Nonprofit Kft. 1.266.000 Ft vissza nem térítendő uniós támogatásban részesült, miután „A fenntartható belváros” címmel sikeres pályázatot nyújtott be a „Nagykanizsa Megyei Jogú Város funkcióbővítő fejlesztése – Belvárosi akcióterületi terv II. ütem”- NYDOP-3.1.1/B1-13-k-2013-0006 városrehabilitációs projekt keretében elkülönített Programalap felhasználásával megvalósuló mini-projektek támogatására meghirdetett pályázatra.

A projekt keretében részt vettünk a két napos Dödölle fesztiválon, ahol a „zöld sátrunkat” meglátogatók egy TOTÓ kitöltésével, illetve az újságban feltett kérdés megválaszolásával a hónap végén sorsoláson vehetnek részt. A sátrunkat meglátogatók szakembereink segítségével megismerkedhettek a fenntarthatóság fontosságával, továbbá a témákhoz szorosan kapcsolódó kiadványaink is számos értékes és hasznos információkkal szolgáltak az érdeklődők számára.

A projekt folytatásaként az Autómentes Világnap alkalmából rajzpályázatot hirdetünk az általános iskolák közt, továbbá az Éghajlatvédelmi Világnapon egy mini-konferenciát szervezünk a családok számára.

Célunk egy olyanfajta szemléletformálás, mely hozzájárul a lakosság környezettudatának erősödéséhez.

<< vissza