Energetika

IGEC projekttalálkozó Törökországban

Musits Róbert, az IMRO-DDKK Nonprofit Kft. ügyvezetője 2019.03.02-03. között Törökországban, Isztambul tengerparti üdülő külvárosában Büyükçekmece-ben, az IGEC (International Green Entrepreneurship and Innovation Center ) projekt (Erasmus+) keretében lebonyolított projekttalálkozón vett részt. A projekt a környezettudatos vállalkozásokat támogatja közel 2 éve, török, görög, litván és magyar partnerek együttműködésével.

A találkozó szombati napjának délelőttjén egy panelbeszélgetés keretében a partnerek bemutatták a saját szervezetüket, illetve elmondták, hogy milyen szerepük volt a projekt során.

 

 

 

 

IMRO-DDKK Nonprofit Kft. szerepe:

  • Kialakításra került egy olyan tananyag, amely tartalmazza a zöld üzleti modell, a zöld vállalkozási kultúra, illetve a termék életciklus menedzsment ismérveit.
  • Erre a tananyagra épülve Train the trainer foglalkozás került megrendezésre az IMRO szervezésében.
  • Továbbá, az ismeretanyag a 18-35 év közötti korosztály számára is be lett mutatva.

Az esemény folytatásában, délután egy ötletversenyre is sor került, ahova minden partner delegált egy, vagy több csapatot. Összesen 13 csapat vett részt a megmérettetésen. Az IMRO-DDKK Nonprofit Kft. jóvoltából a Pannon Egyetem Nagykanizsa Kampuszáról Jakab Péter és Márton Kata vehetett részt az ötletversenyen.

Az esemény során a török partner egy emléktárgy átadásával köszönte meg Musits Róbertnek, a cég projektben nyújtott munkáját, illetve támogatását.

A projekt minden partner számára hasznos tudást adott a környezettudatos vállalkozások vonatkozásában, hiszen az egyes találkozók alkalmával (mind a négy partner vendégül látta a projektpartnereket a saját országában) megosztották egymással ismereteiket a téma kapcsán, melyeket a későbbiekben minden partner fel tud majd használni.

<< vissza