Energetika

IMRO Alapítvány – Egyeztetés Brüsszelben

A múlt hét folyamán alapítványunk elnöke Brüsszelbe látogatott, ahol a Bohicon-Zoersel-IMRO együttműködés belga képviselőjével Erik Fuhlbrügge úrral, illetve a marosvásárhelyi székhelyű Fókusz Eco Center ügyvezető elnökével, Hajdu Zoltánnal egyeztetett az IMRO Alapítvány és a közös munka jövőbeni tevékenységeiről.

Alapítványunk elnöke tájékoztatta a partnereket az alapítvány előrelépéseiről, mint például az afrikai képekből összeállított fotó kiadvány megjelenése, illetve három afrikai ország (Namíbia, Mauritius, Madagaszkár) magyarországi konzuljának Nagykanizsán tett látogatása.

A következő pár hónap eseményeit illetően egyeztettek egy januári közvetlen brüsszeli pályázat benyújtásáról, illetve Erik Fuhlbrügge közeljövőben esedékes Bohicon-i látogatásáról, mely során egyeztet az ottani önkormányzattal az ivóvízkút kialakításáról, melynek megvalósítására indított gyűjtést alapítványunk. Ezen túl, helyiek által készített vászontáskák beszerzése is megvalósul majd, melyek értékesítésével a helyi gazdaság támogatása, illetve a lakosság műanyag zacskók helyett vászontáska használatára való ösztönzése, környezettudatosságuk javítása a cél.

A megbeszélésen szó esett még helyi turisztikai csomagok kialakításáról is.

Összességében elmondható, hogy a találkozó eredményes volt, a partnerek azon lesznek, hogy minél sikeresebb munkát tudjanak végezni a továbbiakban is.

IMRO Alapítvány honlap elérhetősége: https://www.imrofoundation.org/

IMRO Alapítvány webshop elérhetősége: https://www.imrofoundation.org/product-category/termekek/

<< vissza