Energetika

Indul a RenoHUb-hírlevél: feliratkozás július 15-ig

Mitől fog a lakosság épületenergetikai felújításokba kezdeni?

A RenoHUb projektnek köszönhetően olyan hiánypótló kezdeményezés indulhatott el Magyarországon, amely az energetikai szempontból elavult hazai lakóépületek felújítását célozza meg. A projekt keretében Magyarországon egy online felületen és tanácsadó irodahálózat útján személyesen is elérhető, a lakóépületek energetikai felújítását támogató rendszer jön létre. A bevezetendő rendszer mintája a már több európai országban elindult ún. one-stop-shop modell. Az egyablakos rendszer szolgáltatásai a családi és társasházak energetikai korszerűsítési folyamatán segítik végig az lakástulajdonosokat.

Ha szeretné követni a projekt fejleményeit, ha szeretné megtudni, hogyan lehet a lakosságot meggyőzni arról, hogy épületenergetikai felújításokba kezdjen, milyen eszközökkel lehet segíteni a minőségi energiahatékonysági korszerűsítések létrejöttét és elterjedését, ha érdekli ennek gyakorlati megvalósulása és eredményei, akkor

iratkozzon fel a RenHUb most induló hírlevelére!

Ha július 15-ig feliratkozik, akkor az évente 3-4 alkalommal érkező hírlevél első száma rögtön az emailfiókjába érkezik.

FELIRATKOZÁS

A RenoHUb projekt az Európai Unió Horizon 2020 innovációs programja keretében valósul meg. A projekt végrehajtója az Energiaklub Szakpolitikai Intézet és Módszertani Központ által vezetett konzorcium, melynek tagjai: Magyar Energiahatékonysági Intézet (MEHI), AACM Central Europe Llc (AACM), IMRO-DDKK (IMRO), Magyar Családi Ház Tulajdonosok Egyesülete (MCSTE).

További információ a RenoHUb projektről>>

<< vissza