Energetika

Közreműködés „A Lenti Zöld Város kialakítása” c. projekt rendezvényén

Cégünk szervezésében került lebonyolításra „A Lenti Zöld Város kialakítása” című projekt sajtónyilvános beruházásinditó rendezvénye Lentiben, 2020. június 26-án.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretén belül, az Európai Unió támogatásával valósul meg. Célja a zöld, rekreációs funkciók fejlesztése, a települési arculat és identitás erősítése, a közterületek állapotának fejlesztése, új pihenő-szabadidős övezet kialakítása, a kereskedelem és a szolgáltatás kínálat bővítése, valamint az üdülőövezet és a belváros kapcsolatának fejlesztése.

A sajtótájékoztató után egy időkapszula elhelyezésére is sor került a leendő közparkban. Az időkapszula tartalmazott egy aznapi zalai hírlapot, fotókat a kiinduló állapotokról, tervrajzokat, Horváth László polgármester köszöntőjét, a képviselő testület névsorát, egy szájmaszkot, valamint egy pendrive-ot, ami digitális formában tartalmazza a terveket.

További információ a rendezvényről és a projektről az alábbi linken olvasható: https://www.zaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/elindult-a-lenti-zoldvaros-kialakitasa-projekt-4310000/

További eredményes, környezettudatos munkát kívánunk!

<< vissza