Energetika

Nemzetközi verseny megvalósításában való közreműködés – Budapesti Gazdasági Egyetem

Cégünk a Budapesti Gazdasági Egyetem felkérésére, az idegen nyelvű alapképzésre, vagy posztgraduális képzésre járó hallgatóknak szóló csapatverseny versenyfeladatának kidolgozásában működött közre.

A nemzetközi hallgatókból álló csapatoknak szóló megmérettetés a fenntartható turizmus és a COVID-19 világjárvánnyal összefüggésben került kialakításra. A versenyfelhívás az alábbi volt: A fenntartható turizmus marketingje a Balaton régióban – COVID-19 kihívásai. Minden csapatnak ki kellett találnia egy olyan turisztikai terméket/ szolgáltatást, illetve annak marketingstratégiáját, ami az előző feltételnek, illetve kihívásnak megfelel.

A versenykiírás részletei az alábbi linken olvashatók: https://uni-bge.hu/szervezetiegysegek/rektoratus/nemzetkozikapcskozp/Hirek/BRIGHT-BUSINESS-SOLUTIONS-BBS-INTERNATIONAL-CASE-CHALLENGE-2020

Kollégánk, Heves Gábor nem csak a versenyfeladat megírásában, hanem az elődöntőben négy csapat munkájának értékelésében, a döntőben pedig zsűritagként vett részt.

Az online döntő 2020. november 3-án került megrendezésre. 4 óra alatt, a döntőbe jutott 10 csapat 10-10 percben mutathatta be a munkáját. A döntőben szereplő csapatok között kettő a Budapesti Gazdasági Egyetem Belgiumban található Thomas More partner egyeteméről jutott be.

A munkák rendkívül színvonalasak voltak, gratulálunk minden résztvevő csapatnak!

<< vissza