Energetika

Vándorkiállítás nyílt Szabó Zsolt Nyugat-Afrikában (Benin, Bohicon) készített képeiből

Alapítványunk, az IMRO Alapítvány szervezésében fotókiállítás és könyvbemutató (vándorkiállítás) nyílt 2019. november 5-én Nagykanizsán, a Hevesi Sándor Művelődési Központban.

Az esemény alkalmával alapítványunk afrikai partnerénél Beninben (Bohiconban),  Szabó Zsolt természetfotós által készített fotók kerültek kiállításra, melyek azokat a mindennapi körülményeket mutatják be, ahol alapítványunk humanitárius, fenntarthatósági és közösségfejlesztési projekteket valósít meg. Az intézkedések három fő irány mentén, a hulladékkezelés, a vízkezelés és az oktatásban történő szemléletformálás területein valósulnak meg.

Az esemény alkalmával Szabó Zsolt képeiből összeállított kiadvány is megvásárolható volt, melynek bevételéből jótékonysági célok megvalósítását kívánja támogatni alapítványunk az érintett afrikai településen.

A nagykanizsai eseményt nagy érdeklődést övezte, melyet ezúton is köszönünk.

A vándorkiállítás 2019.11.30-ig megtekinthető Nagykanizsán, a Hevesi Sándor Művelődési Központban. Utána a tárlat továbbutazik a nagykanizsai oktatási intézményekbe és terveink szerint Zalaegerszegre, Kaposvárra és Szombathelyre is.

További információ az eseményről: http://www.kanizsatv.hu/hirek/4250-elet-a-szaharan-tul

<< vissza