Energetika

2017. január 16-tól indul a nagy roham!

breaking2

Újra megjelentek az elmúlt évek legsikeresebb pályázatai. A vállalkozások termelőeszköz-beszerzési és ingatlanfejlesztési projektjeit támogató GINOP-1.2.1 és GINOP-1.2.2 pályázatokkal akár 50%-os vissza nem térítendő forráshoz juthatnak a hazai kis- és középvállalkozások. A rendelkezésre álló források várhatóan 1 hónapon belül kimerülnek, mivel a tavaly megjelent hasonló feltételű pályázat 3 hónap után lezárásra került, pedig a forráskerete a jelenlegi négyszerese volt.

A pályázatra legalább egy lezárt üzleti évvel rendelkező legalább 1 főt foglalkoztató hazai kis- és középvállalkozások pályázhatnak. A pályázatok keretében 1-250 millió forint vissza nem térítendő támogatást lehet igényelni.

A kisebb összegű 1-25 millió forintos támogatási összegű pályázat keretében új eszközök, gépek, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása támogatható, illetve megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazásával lehet kombinálni.

A nagyobb összegű 25-250 millió forintos támogatási összegű pályázat keretében a fenti támogatható tevékenységeken túl a projekt összköltségének 25%-os mértékéig építéshez kapcsolódó költségek is elszámolhatóak lesznek.

Kis összegű pályázat részletei: Pályázati felhívás

Nagy összegű pályázat részletei: Pályázati felhívás

Amennyiben a pályázat adta lehetőség felhívta a figyelmét, kérjük, vegye fel a kapcsolatot [Munkatársainkkal].

<< vissza